29 Maart Tour d’Avontura (uitgesteld)

UPDATE: Vanwege de zorgelijke situatie met betrekking tot het corona-virus in ons land, gaat Tour d’Avontura niet door op 29 maart. Dus geen: Social rides, ‘dikkebanden’-clinic, koerspronostiek, gratis spelen in Avontura etc.. Tenminste….niet op de geplande datum. We gaan natuurlijk niet al de voorbereidingen voor niets geweest laten zijn. Natuurlijk is het voor iedereen gissen wanneer er een eind komt aan de vervelende situatie in en om ons land. Zeker is wel dat we zodra het weer veilig en verantwoord is met een nieuwe datum komen om deze gezellige wielerdag voor jong en oud alsnog te laten plaatsvinden. To be continued!!

Tour d’Avontura: een fietstocht voor het goede doel! 🚵‍♂️

📆 Op 29 maart wordt bij Avontura Breda een fietstocht voor het goede doel georganiseerd. De directeur van Optisport ‘Michel Kouwenhoven’ zet zich jaarlijks in voor een goed doel. Dit jaar doet hij mee aan de ‘Uganda Classic’ waarbij hij naast zijn eigen bijdrage ook zoveel mogelijk geld probeert op te halen voor ‘Amref Flying Doctors’. Deze organisatie zet zich in voor een sterk en gezond Afrika. Met de Tour d’Avontura hopen we een mooi bedrag als sponsorbijdrage op te halen. Doneren kan via de speciale actiepagina: https://www.africaclassic.nl/flying-fifties

🚲 De fietstocht staat vooral in het teken van gezelligheid. Er is een fietstocht voor de racefiets en voor de mountainbike. De route van de racefiets is ongeveer 85 km, de route voor de mountainbike is naar keuze 45 of 60 km. Tussendoor zal er een verzorgingspunt zijn bij Avontura Roosendaal.

☕ Eenmaal de fietsroute afgelegd kan er aan de bar van Avontura Breda worden nagepraat en kan Gent-Wevelgem live gekeken worden. Er wordt dan ook gekeken wie de echte wielerkennis is en de juiste voorspelling van de winnaar van deze voorjaarskoers doet.

📝 Wil jij meedoen?! Aanmelden kan via info@de-gangmaker.com. Het is mogelijk om bij je aanmelding te vermelden of je en zo ja hoeveel kinderen je wil meenemen die ondertussen mogen spelen bij Avontura. Deze kinderen komen dan op de gastenlijst en mogen op 29 maart de hele dag gratis spelen bij Avontura Breda! Zo wordt het een gezellige dag voor het hele gezin (het is ook mogelijk om vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes etc. mee te nemen naar Avontura).

🏞️ Safety first!
Deelname aan de fietstocht is gratis en geschiedt op eigen risico’s. We raden alle deelnemers aan een helm te dragen en ervoor te zorgen dat de fiets in goede staat verkeerd. Er is geen afgezet parcours, dus iedereen zal zich aan de geldende verkeersregels moeten houden.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *