horeca freelancer

Vanaf mijn eerste bijbaan in de horeca als 16-jarige hulpkenner bij Hotel Dennenhoeve, tot aan vandaag de dag ben ik gegrepen door het mooie vak van gastheer. Een dienstbaar beroep, waarbij je middels de inzet van prachtige producten een glimlach op het gezicht van je medemens kan toveren. Dit kan door het voorzetten van een mooi glas wijn, het bereiden van de perfecte espresso of het adviseren van een geweldig smakend bier. Op de werkvloer lukt het me niet mijn enthousiasme hiervoor te onderdrukken.
Deze passie voor gastheerschap is in te huren.

De Gangmaker is ook een op veel gebieden inzetbare Horeca Freelancer.

Expertises:

  • Bier
  • Wijn
  • Koffie
  • ‘Goed gastheerschap’

Voorbeelden van opdrachtgevers zijn cateringbedrijven, horecazaken, brouwerijen, en koffiemerken. Deze bedrijven wensten vaak van één of meerdere expertises gebruik te maken. Zo stond ik als Barista op zowel het NK als WK-Wielrennen, verzorgde ik voor een biermerk al diverse malen de vertegenwoordiging op beurzen en adviseerde ik de bijpassende wijn op het foodcourt van een lifestyle-event.

Een sfeerimpressie

Gangmaken op het Bierfestival in Horst

Kwarevan tijdens Annafeesten Molenschot

KLM OPEN 2018

KLM OPEN 2018

Gastvrij Rotterdam

Barista @WK Wielrennen Innsbruck

WK-Wielrennen 2018 in Innsbruck

In actie namens Culinice Catering

PURO 2018

Wijnadviseur

Sponsorbijeenkomst PAVÉ 76

Koersbuffet

Horecava 2019

Speciaalbier ambassadeur