SOCIAL RIDES

 De Gangmaker organiseert ‘social rides’ waarbij het motto altijd luidt: ‘Samen uit, samen thuis’. Wisselende  locaties dienen als start- en finishpunt voor een gezellige rit onder begeleiding van een wegkapitein. Hierbij staat niet de snelheid, maar de gezelligheid voorop. Gedurende maart t/m oktober zijn dit koffieritten en avondetappes. In herfst en winter pakken we dikwijls de mountainbike.

Kenmerken van een social ride:


Bekijk de agenda

Van Breda naar de Kwaremont, een monsterrit van 288km, ModderritXL, Bierproeveritje, MTB-NightRide…. Zomaar een greep uit de evenementen die we naast de gangbare ‘social rides’ hebben georganiseerd. Deze wijken enigszins af van het gebruikelijke format, maar nog steeds blijft het motto voorop staan!

Een sfeerimpressieSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial RideSocial Ride

Dit doet de gangmaker ook

De gangmaker is ook Horeca Freelancer met expertise op het gebied van bier, wijn, koffie en vooral ‘goed gastheerschap’. Bijvoorbeeld in te huren als meewerkend gastheer in uw horecazaak, barista op uw evenement of vertegenwoordiger van uw biermerk op de beurs.

Uiteraard is het de beste match wanneer het een wieler gerelateerde klus is.


Horeca Freelancer